Hoppa till innehåll

Svensk vänstervriden media går på tomgång men nu har man spanat in att Donald Trump vill bli president i Usa

09 augusti 2015

Ingen torde ha missat att valkampanjen inför nästa års presidentval i Usa startade på allvar den gångna veckan. Fokus var på vem som ska bli republikanernas kandidat. En stor debatt hölls i amerikansk tv. Intrsset var enormt.  Anledningen heter Donald Trump.

trump

Svensk media har aldrig gillat personer med mycket pengar. Troligen för att man själv inte vet hur företagande och förmögenhetsuppbyggnad går till. Därför är det enklast att avfärda den typen av personer med Jantelagen och som nu kalla Trump för ja pajas eller något ditåt. I vart fall är han redan mer eller mindre behandlad på samma sätt som man behandlade Sverigedemokraterna i början. Det vill säga att om man röstar på Trump så är man väl inte långt i från en skum typ ute på landet som har låg utbildning och kanske dessutom ung.

Svensk vänstermedia verkar inte ha fattat att de flesta väljare har tröttnat på de etablerade partiernas löften som inte håller längre några veckor efter valet. Dessutom har man insett att allt för många politiker saknar den utbildning, livserfarenhet, sunt förnuft och fingertoppkänsla som egentligen krävs för uppdraget.

Att Donald Trump ställer upp och får ett sådant gensvar, bekräftar bara det missnöje de flesta väljare känner inför de gamla vanliga partiernas retorik.

Donald Trump är en frisk fläkt som känns ända hit till Europa som verkligen behöver skakas om eller snarare väckas upp ur sin dvala och hitta nya politiska lösningar.

Donald Trump är en förebild för bl.a. småföretagare och entreprenörer som fått inspiration genom bl.a. hans böcker och även tv-serien the Apprentice som började 2004.

Bara ett jättekort citat ur en av hans böcker:

”Oavsett vad, börja inte fokusera på det som är negativt i din situation – fokusera på lösningarna!”

From → Uncategorized

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: