Hoppa till innehåll

Allt står fortfarande och stampar

14 februari 2014

Trots att det gått en hel del tid sedan sist så kan man bara konstatera att tiden står still när det gäller beskattningen av pensioner i Sverige.  De pensionärsorganisationer som finns tycks  förlita sig på ett regeringsskifte i september eller så har man ingen fantasi hur man ska tackla frågan.

Det känns helt absurt sjukt hur Sverige som vill framstå som ett rättssamhälle etc har hamnat här. De som dukat fram det smörgåsbord som nu finns tillgängligt för väldigt många att ta för sig utav, behandlas iskallt som andraklassens medborgare.

Ett problem med Sverige är tyvärr att det pratas och diskuteras väldigt mycket men att ta nästa steg och göra något tycks väldigt långt för de flesta. Detta vet varje politiker mer än väl och därför ser det ut som det gör.

De svenska pensionärsorganisationerna är inte några militanta grupper som kämpar för sina medlemmars rättigheter. De svenska pensionärsorganisationerna skrämmer knappast slag på våra politiker. Frågan är om de fyller någon funktion överhuvudtaget annat än som s.k. remissinstanser.

Deras tidskrifter/magasin kan numera köpas som vilken livsstils tidskrift som helst i Pressbyrån.

From → Uncategorized

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: