Hoppa till innehåll

Hör och häpna: i dag blev jag utslängd från Lunds universitet

28 september 2011

Trodde att det var ett skämt, men idag blev jag utslängd från Lunds universitet. Orsak: har missat att lämna in en inlämningsuppgift i rätt tid. Tror inte att detta hänt om jag varit född i något annat land än Sverige. Men nu är jag svensk och då behandlas och diskrimineras man helt godtyckligt – i Skåne.

Sökte till en distans-kurs på halvfart dvs på en termin får man bara halva antalet poäng  jämfört med om man studerar heltid. Har dock aldrig hört talas om att man istället för tentamen har enbart inlämningsuppgifter. Missar man att lämna in – på webben – kastas man ut från kursen. Så nu är jag ute i kylan.

Nu tror jag i och för sig inte att detta är lagligt men har ännu inte hunnit att kolla juridiken som eventuellt gäller här. Skulle tro att svensk lag även gäller – i Skåne. Fast man vet ju inte. Skåne är ju inte som övriga Sverige.

Kan tillägga att av från början 18 elever är dom nu bara sju kvar på kursen. Svår kurs?  Nej det handlar inte om en kurs i kärnfysik för män. Snarare vård och omsorg och socialt flum.

From → Uncategorized

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: