Hoppa till innehåll

Fortsättning angående Minupplysning och här är svart på vitt

23 september 2011

Ingen är förvånad. I onsdagens upplaga av City kunde man hitta denna artikel om en misstänkt skånsk förfalskarliga (se nedan). Även SvT:s nyhetssändning på morgonen samma dag kunde berätta om att polisen varnade för att någon/några gjort falska kopior av kreditkort MEN att alla förfalskade kort hade ett gemensamt  –  alla hade samma kontrollsiffra. En miss från förfalskarna alltså.

Intressant att konstatera är också att vid e-post-kontakt med AAA Soliditet (som är de som ska ha koll på vilka som begärt kreditupplysningar), där håller man låg profil. Där ville dom att jag skulle uppge mitt personnummer om dom skulle hjälpa mig. Jag svarade då att visst det kan jag göra – om dom ringer upp mig på telefon. Sedan dess är det locket på. 

 Jag har hotat med att göra en polisanmälan. Men av någon anledning måste man ju också då – uppge sitt personnummer. Sverige blir bara sjukare och sjukare.

From → Uncategorized

One Comment
  1. Anna Johsson permalink

    Tack för din upplysning, den var till hjälp. Har försökt hitta info om Minupplysning men inte lyckats. Har fått 2 SMS från dem. 6 och 27 september. Blev misstänksam när jag inte kunde hitta ett telefon nr till dem. Mvh Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: