Hoppa till innehåll

Dags att bojkotta penningstinna Ica som snuvar dig på bonusen om du inte ser upp

08 december 2010

Ibland tror man inte sina ögon. Gick för skojs skull in för att titta på de s.k. Mina sidor på ica.se. Som bekant kan man vara bankkund hos ica och ha en summa pengar innestående och som man sedan betalar sina matinköp med. Men man kan som alternativ ha ett s.k. bonuskort  där speciella regler gäller.

Och dessa regler är mycket, mycket, mycket speciella. Tror inte att alla känner till hur det fungerar. Men för att få en s.k. bonuscheck på t.ex. 25 kr måste man inte bara ha handlat för 2.500 kr. Dessutom gäller att för att få bonusen måste man de senaste 6 månaderna ha handlat för minst 1.200 kr en av dessa 6 månader. 

Och inte nog med det dessutom finns risken att ditt bonuskonto nollställs. Har du inte nått upp till gränsen dvs ha handlat för minst 1.200 kr är din bonus borta. Detta är ju helt absurt. Känner inte till någon annan matvarukedja med liknande regel.

Fyllde nyligen år och trots att jag sällan handlar hos Hemköp fick jag en grattis på födelsedagen hälsning och en chokladask.

Trots att jag handlat för över 10.000 kr hittills i år har nu min bonus nollats och jag får börja om från noll. Tack för det Ica. Kanske någon annan lär sig av detta ”misstag”.

Har skickat e-post till Ica men naturligtvis har det inte kommit något svar.

Här finns de småstilta  reglerna om bonuskortet

se  sid 6 .Allmanna_villkor_ICA_Bonus

From → Uncategorized

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: